Så jävla nöjd!

HEIHEI HALLÅ TJENA! jezzi känner sig tillfredställd och nöjd med tillvaron. yepyep!! folket drog för ca en halvtimme sen, hade alltså company från sex till 12, asnajs, asmysigt, asröjj, fint med krök och stök mitt i veckan, på en torsdag. ne men det va SOFTA bananer! Käkade egna hamburgare vid 7 tiden, öppna lite presenter, snacka, skratta, sjöng, sedan blidde det veranda-krök, med vattenpipa och kedjerök HEHE.
Var nog runt 18 pers, totalt, som kom förbi, uppskattar varenda liten sötkorv som kom, hiehie. Underbara vänner har man ju! Så har städat lite nu, och är skittrött, och imorn blir det att gå upp tidigt, för att ta tåget till uppsala, och valborgsröjja! TROR JAG, om jag orkar, blir att skippa skolan isåfall.(åh nej hehheh) Får se hur jag gör!

HAHA asså så söt men så ful bild!


Min fina majskolv höll tal!
anyway. Awesome födelsedagsfirande! och än äre fan inte slut HEEHUUU. Tack alla kära underbara skitabra kompisar!
..nu börjar livet som 18 åring, big difference likssssssssssom. But still.

18 ba

torsdag. 29 april aka min födelsdag! HEH
NEMEN TJENA! första inlägget jag skriver som 18åring, HEHE fett special! Nyss hemkommen från skolan, hade en trevlig dag, många underbara härliga människor runt omkring mig som sjöng osv HEHE, Är helnöjd med dagen! Var rätt mulet under morgonen, men nu jävlar börjar det spricka och SOLEN lyser! ÅH SÅ JÄVLA HAPPY! :D

Igår vart det sportbaren, sista dag/kväll som 17 åring. Så ville göra det lite speciellt kanske, så sportbarenhäng med grabbarna vart det! tog en öl och kolla på matchen haha, matchen var inte så intressant men roligt sällskap hade man. Sen fick man ju sällskap hem av en kär människa. Fixade även mina naglar innan och käka på bellamarie med mikaela. helmys! Sen vart det hem till stefan, chilla där med honom, sen hem till adam chilla där ett tag och sedan slutligen sportis! HEHU Så det vart en bra sista kväll som 17 åring. HELNÖJD BRYD!
p.s är såååå glad att saker och ting har löst sig. yä :D

Och ikväll dåe; folket kommer hit , softar, chillar, vattenpipa, middag, krök. AWESOME! :D:D:D:D:D

FUCK YEAH. let the good times roll.

LYCKA.