Stay positive

Sjukdag nummer 3. Men dagarna går lyckligtvis fort...Och man blir på snäppet bättre humör när man har sällskap också. Idag kom tessan hem tidigare från jobbet och kände sig lite dålig. Så vi mös till det och kollade på lite astrid lindgren filmer, fick sån nostalgi. Men usch och fy, nu är jag trött på detta. Gör mig 100% kry tack! Och det 100% omysiga vädret kan gärna försvinna också.
 

Lilla otursfågel..

Igår var jag sängliggande exakt hela dagen.. Det var/är något krångel med min mage atm, vet inte vad jag har åkt på, men vårdguiden har gett mig instruktioner hur jag ska behandla magen min. Idag känns det väl lite bättre, än så länge. Men kände mig inte kapabel till att jobba ändå. Lagom irriterande att gårdagen bjöd på en massa erbjudande på jobbfronten, och ett som jag VERKLIGEN ville ha. Men som jag mådde igår så orkade jag knappt röra på mig, så det vart ej något. Förhoppningsvis dyker just det där erbjudandet upp igen. Då jäklar ska jag försöka nappa det på direkten. Annars så blir det som sagt vila ut det idag, hoppas det ej blir värre bara. p.s min älskling är den bästa som finns!
 

Våren bör skynda på sig.

Jag känner sån extrem längtan till våren.. När vårfåglarna börjar kvittra tidigt på morgonen, när solen stiger tidigare, och går ner senare, & värmen äntligen återvänder, lättare kläder, automatiskt gladare humör bland folket, sommaren närmar sig, min b-day (hehe) osv. När solen gör sin comeback helt enkelt, när dagarna på uteserveringarna blir verklighet igen! OOOOOH geeee miiiiggggg! Tålamod jessica. tålamod. Har jag klarat mig så här länge, klarar jag mig lite längre till.
 
våren 2011.
2 bilder från London (är så oerhört glad att vi gjorde den resan, tillsammans.) & 2 bilder från min 20årskväll.