Fina helger & sommarkänslor

 

 
 Idag regnar det, precis som igår. Men innan regnet föll så har det varit eventfulla helger och goa dagar med strålande sol och doser efter doser av rejäla sommarkänslor. Helgen som var bjöd bland annat på middag ute med svärisarna, 25årskalas & firande av världens bästa mamma på mors dag💗

Eventfyllda dagar

 

 
 Soliga dagar i stan, brunch på STHLM brunch club och vinmässa på Münchenbryggeriet med bästa vän, födelsedagsfiranden och släktkalas. De bra dagarna rullar på och det är jag glad för. I helgen väntar konsert (och förhoppningsvis bättre väder) med underbara människor. 

25

24 var ett jäkla bra år! Hoppas 25 blir minst lika bra. (Om man nu ska ta en ålder så seriöst haha) Nåväl, födelsedagen var såå underbar, uppvaktning från min älskade familj, mina fina vänner, och min underbara pojkvän. Dagen inleddes med mys med familjen och champagnefrukost, följt av skattjakt efter presenter. Kvällen bjöd på förkör på Sjöcaféet, middag på Créme och avrundning på Mr French. Superbra stämning dagen/kvällen igenom. Är så himla tacksam och nöjd för att födelsedagen var så bra, och självklart för att jag är omringad av så underbara individer. Så nöjd tjej.