söndag..helt slut!

Vart emilz & mp igår, riktigt kul faktiskt, shejka loss på dansgolvet med mina snuskiga vänner är så himla kuwl. kom hem vid 3 med cimpa och milos som eftersläp, självklart envisade de sig med att de ville sova hos mig, kolla på film och käka etc. hahaha gick med påt till slut. Men kändes inte alls som man fick så mycket sömn, så är helt kalasslut nu, firat maya hela dagen också! och mostrarna, och pappa som sagt, grattis alla underbara igen! PUSS & KRAM.
<3

Lördag wooooopwooop

Har hållt igång hela dan, duschat, fixat & trixat lite, här hemma äre full rulle!
vi ska fira släktingar, dvs papi, mostrarna och maya som alla fyller år i samma veva! Så det blir nog storkalas, dock blire inget långvarigt för min del eftersom jag ska styra lite utgång med polerz. Trevlans!
Antar att ells trippar ner innan vi åker och förar på emils för lite vin!

var hemma igår och det var förvånansvärt myycket skönt! så idag kör viii! Pussss

Äntligen Lov!

Och fort har det gått som vanligt, fått massa saker klart i skolan, awesome! och nu äre lov. Halloweenfest imorn, är rätt så taggad, kanske entourage eller the bridge ikväll, fast frågan e om jag 1. har råd. 2. har lust 3. orkar för tvivlar på alla tre, eller pengar har jag väl, men åååh! asså jag vet inte, fan halloweenhelgen, hade höga förväntningar bara för att förra va bra, men orkar inte tänka så mycket, haha nu får det bli som det blir!

är så himla hungrig och sjuuuukt trött! får se om man hinner med en PN innan man drar nånstans. OM jag gör det. Tjillevippen! hajdo

P.S älskar maya!