Känns som en bra dag!

(scrolla ner för en massa gamla bilder!)

Solen skiner faktiskt på och jag har faktiskt (äntligen) blivit lite brunare. Det uppskattas av mig själv, för att jag står ut i den heta solen.Ibland finns det inget skönare än att bara få slappa i solen. Men då och då är det nästan en pina.I alla fall, denna dag ska jag spendera med Sandra & Sara i Kista för lite shopping och se efter några bra reor. Har hört att det ska vara halva priset eller nåt sånt där på gina tricot. Så det ska bli trevligt, tänkte nog dra ner till lillsjön efter det och bara ta det lugnt. :) Nåväl, det var ungefär det jag orkade berätta om nu. Ha en toppendag du med! /Jessica

P.S Någon som vet en bra festival eller konsert nu i augusti? I stockholm, annars INTE långt från sthlm.
Som ej har någon 18årsgräns, och som är från nu till fjärde aug. Eller 11-15 agusti. Snälla tipsa då! :D

Om dagen..

Trött trött trött. (och dålig på att uppdatera bloggen)
Jag är så trött, sover inte många timmar. Måste ändras!
Matilda har åkt hem, saknar henne redan haha, men vi ses snart igen.
Vi måste passa på nu eftersom hon nu till hösten börjar i en skola i Lund. Usch vad hemskt! kul för henne , men fan vad jag kommer sakna henne, ska hälsa på så ofta jag kan! Själv kom jag in på media i UBG. haha, inte så svårt. Men jag blev ändå lite stolt ^^ Ska bli kul.
sommarkväll
Annars mår jag rätt bra för tillfället. Har bestämt mig nu och ska börja motionera regelbundet och äta nyttigare.Man känner hur snabbmaten och snacks tar på hälsan och ens energi. Så, ja det ska jag försöka och göra mitt bästa.
Allmänt är det jävligt skönt med sommarlov, så skönt och bara ta det lugnt med vännerna, sola & bada hela dagarna.
Tyvär blev det inget utomlands för mig det här lovet, ska till öland rätt snart, det är nog det längst jag kommer komma bort från stockholm i år. Haha, men jag ska inte klaga, för man har så mysigt med tjejerna här hemma ändå. :)
kista shoppinnnnggg (y)

mums!

Kortfattat inlägg blir det nu..Jag, sara & Becca åker in till jakobsberg för att kolla på bio och käka gott på tastys. Ska bli väldigt mysigt att träffa tjejerna.