Under your spell

Vart ett riktigt oklart tpl-inlägg tidigare! haha! Men men så kan det gå.. Kände bara för att skriva ett avslutande inlägg för idag, ligger & kollar på boyz n the hood, en gammal ghettofilm från 91, faktiskt ganska bra! Annars så ser jag bara fram emot en ny dag, får bli upp tidigt imorn, köra en pw, ringa ett viktigt samtal, städa, träffa fanny! Nattinuffsan

Ge mig sommar & bra humör tack!

Haft en fin dag med nathalie. Fick dessvärre inte mycket till sömn överhuvudtaget inatt så är något trött just nu! Är inte bara fysiskt trött, utan är så trött på att inte ha jobb, och på så mycket annat i mitt liv som jag inte orkar skriva ner. Jag har det inte dåligt, vissa i min närhet har det värre, och försöker verkligen tänka på dem och inse att jag klagar över småsaker! men jag måste tillåta mig själv ibland att bara vara arg & att känna. Vet inte riktigt exakt hur jag känner mig nu, lite överkänslig & pmsig helt klart! Jag känner mig smått rastlös, trött, irriterad, ett sätndigt jävla chokladsug, fundersam, osv! Jag vill inte ha en mörk höst just nu när vissa personer känns avlägsna! vill att alla ska vara på samma ställe, ute på en äng, under solen, en sommardag, och kröka osv! Åh vill ha det nu! Menmen.. Så känner jag just nu! lite förvirrad chey som nog bara behöver sova. AAllt känns bara långt ifrån svinbra just nu! Jobb o yaddayadda! Hoppas att allt (mitt humör och min inställning) vänder Mina p-piller är jättekonstiga och jag vet inte om jag har reagerat rätt på dem! Så ett samtal till UM får det bli imorn. Måste börja äta bättre och röra på mig, hålla detta nu! Lovade ju mig själv. Så börjar imorn med det så får vi se hur det går! Min älskade syster skulle hjälpa mig med cv osv i veckan, tack och lov för henne. Sen får vi se hur det blir med halloween. Orkar inte bry mig så jättemycket! Nu ska jag fortsätta sitta här med min huvudvärk & pms och känna ständiga suget efter choklad. Hejpa!!

glad chey i lördags iaf! hehe

Sliten efter helgen!

Har vart en jättebra helg faktiskt! Eftersom den har spenderats med underbara människor och lite alkohol. Sitter aldrig helt fel! Dock så har jag sett fram emot en lugn söndag, och lugn har denna söndag varit, har seriöst knappt rört mig en meter, bara ätit och sovit haha! Försöker ladda batterierna för en sund och bra vecka, men känns som att jag kommer vara minst lika trött imorn. Illa! Får i alla fall bli PW varje morgon, bara jag, för mig själv med min musik i öronen<3. Sen blir det cv-skrivande och jobbsökande så mycket det går! Och försöka klämma in en storstädningsdag! känner att det behövs! Men ser fram emot en ny vecka med nya tag!
Saknar min babe, sjuklingen har legat hemma några dagar nu! Hoppas han blir frisk snart.

Gosisar i fredags!

Trevliga pojkar igår hos frida hehe!