Kan inte sova..

..Och så kollade jag på klockan , så var den runt fyra, och då kom jag o tänka på alla mina homies som ska till peace and love, några av de skulle gå upp runt fyra, så JA, nu ska jag snart somna om och de är påväg mot boorlänge..

Kan passa på att skriva om dagen lite, började med att jag vaknade sent (som vanligt) becca ringde och sa att jag borde komma ner till lillsjön,va inte så bra väder, så tänkte att de kunde röra sig mot mig istället, jag och ellan gick ut och mötte de ett tag, snacka lite, gick in en stund och myste, sen drog alla hem, och runt 8 tiden var jag skitbadsugen så jag, ellan och becca bestämde oss för att dra ner till mot sjön ett tag, vi satt på bryggan och jag DEBUTBADADE, ha ha, fast det var svinkallt. NÅVÄL nu är det gjort iaf, och jag var skitstolt! hehee

AJA , nu får jag väl önska mina kamrater lycka och välgång eller vad man nu säger. Dalarna kan faktiskt vara rooligt , iaf om man är på en festival.     Måste erkänna att liite bitter är jag nog för att det inte blev nån festival för mig i sommar, men nästa då jävlar, 18 år, möjligtvis körkort, kanske jag själv har bil då och erbjuder skjuss till festivalen :D (om det nu är nån som vågar åka med mig!)

 

Mhm, ska försöka somna nu, och vakna sen för att packa, duscha städa och sen hoppa in i bilen med kusin och föräldrar för att åka till Lima och vara där i en vecka med alla kusiner, och övriga släktingar, WOHO partyyyyyyyyyyy haha


Badkruka 1 och badkruka 2 i bild (från ikväll)

Vart f*n är solen?!

Börjar bli ruskigt trött på det deprimerande gråa vädret, har hört DOCK att det ska bli varmare i veckan, ska upp till Lima då med kusinerna men ska försöka sola så mkt som möjligt. Peace and love hoppet börjar försvinna asså. Nu är planen att jag ska besöka de åtminstonde EN dag, men det är problem med hur jag ska komma dit, etc, jag vet inte varför jag är så envis, kan ju åka nästa år, blir bara massa problem om jag ska försöka komma dit i år. ORKAR INTE. HUR SOM helst, hur det än går med det så har mkt annat å göra i sommar, längtar som fan till allt! Kollar på gamla bilder på datan, somrarna 06, 07 och 08 , så många minnen! ..

Ska til jenny nu med ellan och fannu, först ska vi förbi konsum och köpa lite gottigott för att ha till filmen (?) om det blir nån ikväll, ska bli skitmys. Måste dricka mer vatten nu, känner mig vääldigt uttorkad, va en hård kväll igår ;)

MIDSOMMAR

haft en bra dag/kväll/natt/morgon ? har jag haft iaf , gick upp skitsent och vid två tiden ungefär när jag vakna kom tjocka släkten, vi umgicks lite och käka, sen drog jag till jenny en stund med ellan, sen uppstod lite problem och vi funderade på att åka till Rissne på party, men vi orkade inte, klockan var hyffsat sent, så vi bestämde oss för att suupa lite med släkten och kusinvitaminerna istället haha, johnny som jag inte har sett på evigheter, satt ute och snacka med honom hur länge som helst, asnajs! Synd bara med missförstånden och problemen, och hur besviken man blev på vissa, men sånt är livet ibland antar jag.. Ajusste.. Ellan är världens bästa vän,hon äger jaaao!