Visserligen skönt med ledighet..

Bara det att ALLA andra jobbar, så det känns som att jag står på tur. Vill glida på räkmacka hela livet, men det funkar ju inte! Måste växa upp som alla andra höhö.

Så får ta tag i det där, måste ta en sväng förbi arbetsförmedlingen, banken, & tandvården!
Och andra grejer jag har att stå i, så helt chillmode kan det ju inte vara at all time!
Dessutom måste jag sätta igång med träningen again!


weehåå! Från studentkatalogen.

Love my life!

Började dagen med att känna mig lite hängig (är nästan helt säker på att jag fick rejäl solsting igårkväll, efter att ha legat ute i 7 timmar), hade som tur är azum sällskap, milos sov här för 43545 dagen i rad haha, vi kollade på film och sen drog städningen igång. Och sedan rullade vi ner till lillsjön med cimpa & ante. Träffade även andra gullpåjkar där nere! nämen hur bra dag som helst, inväntar nu tessan och pizzaaaaa & kycklingsallad! MUMMA! får se vad som sker ikväll, dem andra kände sig sugna på att göra nåt! WOOOOP!

Solat HELA dagen!

Från tolv till sju har jag legat ute o stekt, först med milos & ida sen kom även frida över! Helnajs dag med mycket snack och skratt! Älskar att bara vaaaara. Speciellt om man får färg under tiden, min syster sa att jag ser ut som en neger, fet komplimang liksom! Men vilka rediga slappdagar det har varit den senaste veckan, är ju helt slut! Nu fåre fan bli dags för förändring, parta till'et lite! Anywho, verkar som att päronen kommer hem imorgon, gärna för mig, man tröttnar att ta ansvar efter ett tag hehe. PUSSHEI
btw.. Min katt är försvunnen? borta 2 dagar nu.. hmm..