Obeskrivlig kärlek

Nu blir det en hel del stolt-moster-som-prompt-ska-demonstrera-sin-kärlek-för-systerdottern-inlägg. Men det struntar jag i, för kärleken jag känner för denna lilla tjej gör mig sprudlande glad och så mäkta stolt att jag bara måste ut med det. För var dag växer sig kärleken starkare och starkare för min lilla smula. Vårt band knyts starkare och starkare för varje gång vi ses och det både känns och märks. 

Min älskade älskade älskade Isabella.

Blondie, myskvällar och en allmän saknad efter snö

Nog för att jag vid detta laget har vant mig vid att att vara ljusare i håret, men blir lika chockad varje gång solen nuddar mitt hår och det förvandlas till platinablont haha. Anyways, den senaste tiden har bestått av det gamla vanliga, plugg, träning, vänner, familj och mys. Saknar snön dock. Den snö som invarderade typ hela Sverige för några dagar sen, all den snön är som bortblåst. Hoppas hoppas hoppas på en vit december i år. 
 
Är dessutom precis lika sugen på äventyr som vanligt. Stora som små. Cravings! 

Good days

 

Tiden går, bra dagar passerar. Det har hunnit bli en del minimys & familjemys. Utgångar och träffat härliga människor. En av dagarna tog vi oss till Austin food works. Så otroligt mysigt ställe med supergod mat. Ett hett hett tips!