söndag utan ångest

vaknade runt halv tre, haha! med lite huvudvärk sådär lagom mkt. helt ok! åkte till bromma igår med mårten, stefan och becca, chillkrök hos rosie med sköna människor, så det var najsigt. Är happpppy idag, och ser fram emot massa saker! WHOA sommar kan gärna skynda sig lite, längtar som fan! Blir även 18 till sommarn, ger mig lite ångest bara, haha, vill inte bli äldre (?) MENMEN. måste ju, och det kommer va så sjukt mkt fester det här året pga alla 92:or som fyller 18.. JEEEEZUZ.. ne en bra söndag är det iaf, woho, it feels good.
LÖRDAG furfan.

DET ÄR KALLT, ge mig sommar :( ?
Igår kom jonte över så kolla vi på film osv. skitnajs! Och idaag bär det av till rosanna, för chillkrök med några häärliga människor! :D Har absolut inget mer att skriva, och nu kallar duschen! C YAA

Something inside says it's not over

trött och seg är jag! har dessutom inga cigg. och nu är jag mer röksugen än någonsin! WHOA. anywaaaay. Hade en skön skoldag med min cpklass. men det säger jag med kärlek för vi är sjuka i huvet på ett bra sätt! yeaz. Spyr när jag kollar ut och ser 24234 m snö. Vill inte ha nåt annat än sommar och värme nu. Och måste bara säga att jag totalt avskyr vissa saker, orkar inte rabbla upp skitn. bara så jävla jobbigt! allt kan dra åt helvete ibland. och WÄH. nu slutar jag wajjna, ska se om jag kan möta upp gåsen och be han köpa cigg. i hope. PIZ AUT idjutas!

försöker organisera min skalle och se ljust på saker. inte alltid så lätt.

glad chey.