20 hela år♥


Den du. Känns lite småtufft! vill vara tonåring hela livet. nästan, hehe. Men vi alla måste växa upp nångång, så det är bara att jag vänjer mig! Vi började fira mig igår och det fortsätter. Vart underbart hittils! Skriver mer någon annan dag.

KYSS!

Can't sleep.

Toffe väckte mig och sa att klockan var halv elva... Så då börjar jag tvinga mig själv att vakna till liv. Och när jag väl lyckats med det så ligger han och halvsnarkar och mumlar fram att "klockan bara är halv åtta.." Schysst grabb liksom! Så nae, blir inget somna om för mig inte. Funderar på att göra lite frukke till mig själv nu och kolla satc! woho! ikväll blire släktkalas och sedan utgång! UNDERBART!

Soliga fredag

Hur underbart?! väldigt! skulle jag säga. Förhoppningsvis håller det i sig ett jäkla bra tag! Kan inte sluta kolla på SATC. underbara serie! Önskar att det fanns många många fler säsonger än vad det gör. Annars så är jag på bra humör, solen skiner ju som sagt. Har en sjujäkla långhelg framför mig! Ska bli kul, riktigt kul. Can't wait. Men eftersom det kommer vara lagom stressigt och mycket livat etc, så passar jag på att ta en riktig mys-fredag med my man.


Snodde den av dig ida hihi!