Underbara ljuva sommar ♥

Denna sommar har varit helt underbar  

Tjejhelg 💗 | babyshower

Jag, min mamma, syster och två mostrar har som "tradition" att ordna till tjejkvällar och tjejhelger för en massa mys och kul.. Denna helg vart en sådan härlig tjejhelg💛 fast med en liten twist. Nämligen en babyshower. För min älskade moster. 
babyshower för en av mina fina mostrar som väntar tillökning i september. Hemma hos m&f hade vi pyntat till det så det stod härliga till. En väldigt fin dag och kväll med mycket mag-gos💗 
Ett snabbt hejdå-glas med snack och mys vart det med min ellson innan hon for uppåt i landet igen. Kommer sakna min fina vän. 
 
Kanonhelg med nära och kära💗

Semester💗

Wow, vilken vecka. Vilken fantastisk underbar semestervecka jag har haft! Göteborg som start och efter det har det varit ett litet sommar-äventyr varje dag. Solsken i överflöd, god mat och fina vänner, goda drinkar och otaliga glas vin, osv. Underbara sommar..
Parkhäng och picknick, båtäventyr och häng i vår vackra stad, middag med hela ligan och mysig roadtrip. 
Kvalitéstid med bästa, och drinkar på fridays. Såå härligt!
Wenngarn och Sigtuna. Sommarklassisk dag. 
Bild från middagen på public och en dag/kväll med min fina Sara.
Jag och goa människor samt en fin dag i solen på udden i älskade Kungsängen, vart en heldag i solen med ett glatt gäng följt av middag och fortsatt drinkande i centrum.. Denna söndag har jag unnat mig och myst till det. Så skönt! 
 
SÅ himlans nöjd med denna vackra underbara semester! Nu ska jag sova och ladda upp för en jobbvecka. 
 
PUSS på vackra sommaren💗