im gossip görl fo real.

HEJ STÖR MIG SÅ OTROLIGT PÅ VISSA BRUDAR! VILL INTE GÖRAT, VILL BARA VARA EN GÖLLIG OCH TREVLIG BRUD, MEN DE GÅR FAN INTE MED DE HAHAHA! . . dock är det inte alltid bra med ovänner. . whats my problem?

annars dåe?

blev nyligen överlycklig över att en viss betydelsefull person loggade in på msn. peace.

dont be inskränkt

åååh är så jäkulens seg nu för tiden! faaan, vet inte vad det är med mig, skulle kunna sova bort ett helt år känns det som, IKKE BRA! fan förändring ska ske snarast! ANYWHO. Suger så hårt i skolan. fan då! gillar ju skolan, bortsett från allt plugg hehehe! fast mest sitter jag och tänker på underbara tider som väntar med mina underbara vänner! Helt enkelt oslagbart!

♥teenage dream

världens längsta dag i skolan..eller den var från 10 till 4, ahhahaha men ändå. för mig var det långt! men nu ska jag köra hårdare i skolan! förfan. Jag och jonas together i engelska c, särklassEN. Men de lunch!. hehe. Käka nyss mat, jättebra skit! Och nu soooooftar jag! njuter av mitt fortfarande städade rum. bäst att hålla det snyggt nu så länge som möjligt! Ohja. 

ser även fram emot helgen även fast det är lite obestämt. kanske blir gävle fre-lör med frida o ia! annars parkhäng, krogen, ante & cimpas land ? i dunno. återstår att se, blir nog kul.

(hörde även om "frankrike-värmen"(?) som anländer i sverige i sept. gillas!(y))

Finner vissa andra saker lite underhållande just nu. brudar & killar
, deras problem och allt som hör till!
vad för slags relation man har till varandra, hur man uppfattar och dömer osv. haha jättesvårt att förklara. så varför ens försöka. orkar inte det jöö! så aah bajs i nyllet! nu ska jag dunka min asbraiga musik och njuta av livet. <3


kände bara för att lägga upp den här skitfula bilden , bara för att den är så fin.
jacob.. du e cool. shtek.