Lite sommar 2011 i bilder♥. (utlovade bildbomben)

Inte vart så flitig med bloggen under sommaren. inte så konstigt kanske? ;)
här kommer iaf lite pics av den här UNDERBARA sommaren..
(orkar inte lägga upp ALLA, så här kommer några hihi..)

En av dem bästa dagarna i mitt liv!

göteborg!

studenttider!

midsommar! hahaha

behöver inte säga något...

shtekdagar!

kaosnatten..


sista dagen i augusti hihi!
skönaste dagen någonsin!

flippatttttttttt hiehiehietaggade människor!


SÅÅÅÅ underbart!


älskade!


nomnomnom första måltiden i götet!

haha älskart!

jag & morbror!


vårt liv hehehe..
HOFFAN 2011!!!!


beach-volleyboll turnering!ren livsglädje på oss alla 4!

<3333

(mkt möjligt att vissa bilder redan ligger uppe..inte så noga!)
det var inte alltför jobbigt.. dock så är ju detta knappast alla bilder som tagits under denna sommarn. men det skulle ta lite för lång tid att ladda upp :) hihi! aja.. september månad imorn! ingen ångest inte..eller? vet inte om jag är redo för en kylig höst. men som tidigare nämnt FESTLIGHETERNA SLUTAR INTE FÖR DET! tack & lov! hehe! och förhoppningsvis är det nåågra dagar kvar av hyfsad värme så man kan kröka utomhus etc. i helgen äre ju kräftis! woop!

Men men.. blir SÅ glad av att kolla på bilderna! såå underbar sommarn har vart! är otroligt nöjd! Den har vart ett enda stort jävla PARTY! såre ska va! hihi helt otroligt. men bilderna är ju inte alltid rättvisa mot verkligheten liksom, det är ju en helt annan grej! Det har vart en helt tokfin sommar med måånga skratt,det har vart mycket drama, kärlek, hat, fylla, tårar, sammanhållning, drömmar, glädje!!! allt!! som en sommar ska vara. många fina minnen att bära med sig helt enkelt! Sommar 2011 in my heart.

PUSS

I see you

Har haft en sån fin dag med min älskade Frida! lite träningskläder behövdes shoppas! sagt & gjort så åkte ett par sköna tights och sport-bh med hem! Värda pengarna eftersom dem satt som en smäck! Hur som helst så lunchade vi på waynes också, världens godaste mackor (?) värt att nämnas. Imorn blir det ytterligare en hel-dag med henne, fixa lite hår & naglar, göra oss lite finfina hos snälla karro! Sedan blir det säkert lite PW! NAJS! taggad är jag! Hur som helst.. träffade ida en snabbis idag också, behövde få ur mig lite grejer, och säkert hon också! Alltid lika trevligt! Annars dåe.. kommer inte kunna somna på ett bra tag, och ska upp hyfsat tidigt imorn, trött jessi förväntas imorgon! PUZPUZ.


hehe wups..

så olagligt uttråkad tjej tidigare idag..

Älskar mitt liv!