Update | påskhelg & good times

Mina fina tjejer💖

En underbar & lång påskhelg i Kungsängen har passerat. Och härligt har det varit. Fredagen bjöd på utgång med ett glatt och härligt gäng och lördagen bjöd på ett lagom bakismys med ells och Milos. (Kändes lite som gamla goda tider när vi nästan jämt och ständigt bakis/random-hängde hos mina föräldrar haha) lovely.

Utöver det så har det mysts och vart glada dagar. Mycket häng med familj/släkt & vänner. Så underbart!

En helg i Kungsängen

Denna helg var vi djur & husvakter i Kungsängen hos mamma & pappa. Älskar att vara där, i lugn och harmoni. Mys med djuren, mysiga promenader och lördagen bjöd till och med på ett soligt och härligt vårväder. Lördagkvällen bjöd på ett stycke väääldigt efterlängtad kompis som spenderat två år i Australien, en av mina äldsta och bästa vänner, Mattias Milos. Vart så väldigt himla glad och kvällen spenderades hos rinnifers med gamla goda ligan, skratt, kärleksförklaringar och roliga drinkspel. Åh en av dem bästa kvällarna på länge.

Resterande helg har varit toppen. Saknar redan djuren haha. Men snart är vi hus&djurvakter i kungs igen. Mys💗

Vår | update

Inte sånt jätteaktiv bloggande för min del den senaste tiden, men blir så ibland. 

Har haft en del kanonbra dagar med familj, vänner och sambo. Dels oscarstittande (tradition), dop för sambos systerdotter, lite shopping och mat i MOS, en hel del familjemiddagar, vin med fina vänner, etc. Det är fint det! 

Våren är (typ) redan här. Lovely!💗